ארחות עקלקלות וצורות משונות: ויזואליזציה ככלי לשליטה בשדים - סופר, גל (מבטים: כתב עת לתרבות חזותית, 2022)
בחיבורים רבים העוסקים בשיטות לזימון שדים נתקלים הקוראים בתיאור פיזי של הישויות המזומנות. לעיתים לתיאור הפיזי מצורפים ייצוגים חזותיים אחרים, אשר חלקם מיועדים מפורשות לשלוט בשדים המזומנים. במאמר זה אבחן מספר חיבורים כאלו הקשורים זה בזה, ואדון בהיבטים החזותיים שבאים בהם לידי ביטוי. מה מקומם של היבטים אלו בטקסט? האם לאלו ערך אסתטי בלבד? במאמר אראה כי קריאה צמודה של הטקסטים מחייבת אותנו לדון בכוח הטמון בייצוגים החזותיים, ובאופן שבו אלו משמשים בפרקטיקות לזימון שדים ולשליטה בהם.